Mededelingen en nieuws

JACOBSLADDER

Het roer moet om! Je weet het, maar hoe doe je dat?.

 “De Jacobsladder” biedt je hiervoor een handvat. Deze methode is kort, krachtig, effectief en op maat! PrevoConsultancy organiseert een 2-daagse training waarin:

  1. Je geholpen wordt in het formuleren van je ideeën of dromen. Hoe ziet mijn leven er over 3 maanden uit? Hoe ziet mijn leven er over 3 jaar uit?
  2. Je leert wat de valkuilen of obstakels zijn waardoor je niet in actie komt of niet tot een succesvolle invulling van je plannen komt.
  3. Je een strategie gaat bepalen: wat heb ik nodig om mijn doel te bereiken? Moet ik een opleiding gaan volgen, heb ik geld nodig, wie kan mij steunen in mijn omgeving en welke sociale vaardigheden heb ik nodig om dit te bereiken? Lef, durf om op pad te gaan etc. Kortom alles wat je nodig hebt om je doel te bereiken komt hierbij aan bod!
  4. Je wordt geholpen bij het uitvoeren van je plan door middel van heel concreet omschreven acties, een tijdpad etc.

Voor WIE is deze training bedoeld?

  • Voor iedereen die graag iets wil veranderen in zijn/haar leven, zijn/haar relatie of zijn/haar werkomstandigheden.
  • Voor iedereen die al jaren rondloopt met een plan maar er om allerlei redenen niet toe komt om dit te verwezenlijken.

Waarom wachten? Gun je zelf een nieuwe toekomst!  Je moet het gewoon doen! Geef je nu op voor deze 2-daagse training!  Deze wordt gehouden op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015. We beginnen beide dagen om 9.30 uur en stoppen om 15.00 uur. Plaats: Hogendijk 21 1506 AC Zaandam NA DEZE TWEE DAGEN GA JE NAAR HUIS MET EEN PRACHTIG EN OP JOUW SITUATIE GESCHREVEN PLAN VAN AANPAK. Wie zich voor 1 augustus 2015 inschrijft krijgt gratis het boek: “Help mijn gezin verzuipt!” waarin de theorie van de Jacobsladder uitgebreid is beschreven aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Winkelwaarde €.19,95. De kosten voor deze 2 dagen bedragen €.175,- inclusief een plan op maat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *